Vilkår og betingelser

Personvernforpliktelsene til Arctic Dome Gudbrandsdalen

Når du handler hos oss eller bruker en av tjenestene våre, setter du din lit til å dele informasjonen med oss. Beskyttelse av personopplysningene dine og personvernet ditt er av høyeste prioritet for Arctic Dome Gudbrandsdalen.

Det er viktig for oss at du skal få klar og tydelig informasjon om personopplysningene vi samler inn, hvorfor det er nødvendig, hvordan de brukes og rettighetene du har over dem.

Håndtering av personopplysninger for Arctic Dome Gudbrandsdalen i korte trekk

 • Hvorfor behandler vi personopplysningene dine?
  Vi bruker og behandler personopplysningene dine, slik at vi kan gi deg den beste kundeopplevelsen når du går inn på et av nettstedene eller i en av butikkene våre. Vi behandler også personopplysningene dine på forespørsel fra deg, slik at vi kan gi deg forespurte tjenester, levere bestillinger eller gi deg støtte via kundeservicen vår.
 • Hvilken type personopplysninger behandler vi?
  Personlig informasjon er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan tilskrives deg. Eksempler på personopplysninger vi behandler, er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon og kjøpsordre. 
 • Hvor behandler vi opplysningene dine?
  Personopplysningene dine blir vanligvis lagret i landet ditt eller i et land i EU/EØS, men informasjonen kan også overføres til og behandles i et land utenfor dette området.
 • Hvem deler vi personopplysningene dine med?
  Personopplysningene dine bli kun delt internt i selskapet Arctic Dome Gudbrandsdalen.
 • Hva er rettighetene dine?
  Du har rett til å få tilgang til, rette opp, slette og innhente informasjon. I visse tilfeller har du også rett til å protestere mot at vi bruker opplysningene dine, eller til å overføre opplysningene.

Kanselleringsvilkår på overnatting

Full refusjon for kanselleringer opptil 30 dager før innsjekking. Hvis du bestiller mindre enn 30 dager før innsjekking, får du full refusjon hvis du kansellerer innen 48 timer etter bestilling og minst 14 dager før innsjekking. Etter det får gjesten 50 % refusjon frem til 7 dager før innsjekking. Etter det gis ingen refusjon. 

Full refusjon av tilleggsprodukter dersom avbestillingen skjer innen 24 timer før innsjekking.

Retur av varer fra Arctic Dome Gudbrandsdalen 

Om du vil sende oss en retur må det gjøres innen 14 dager fra varene er mottatt. Fraktkostnader dekkes av kjøper. Kontakt oss på mail post@adgudbrandsdalen.no for mer informasjon.  

Gavekort

Gavekort som kjøpes hos oss kan benyttes på alle tjenester og produkter vi tilbyr, og er gyldig i 1 år fra utstedt dato. Gavekort refunderes ikke.